<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d7758679\x26blogName\x3disms+end+schisms\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dSILVER\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://qarcq.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_US\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://qarcq.blogspot.com/\x26vt\x3d8200749065121182551', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

isms end schisms

η ζωή, το σύμπαν & τα πάντα με δανεική ψηφιακή

Σαρακοστιανό Ιντερλούπιο

Κόβωντας αμαρτίες αλλωνών, που ίσως μου Σαρα-κοστίσουν το κεφάλι.





















BereCutty Sark N Paste

All rights reserved on a plate
« Home | Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »

2:24 PM

Πολύ καλό! Σας διασφαλίζει βρασμόν πολυτελείας, στην νεόδμητον πτέρυγα χυτρών με θέα στην LUBA. Η επιθυμία σας να συμβράζετε μετά Κουκουζέλους και Μπερεκέτου, τη διαμεσολαβήσει μου, έγινε δεκτή.    



11:53 PM

This comment has been removed by a blog administrator.    



1:14 AM

Αυτός ο από πάνω, σίγουρα θα πάει στην κόλαση (αν δεν είναι ήδη). Εμείς θα βράζουμε αλλού γείτονα.    



1:14 AM

Κι όταν λέω από πάνω δεν εννοώ τον Μπερεκέτη.    



8:43 PM

@Bereketis / Τιμή μου λέω, τιμή μου!
Δεν τόλμησα να αποστείλω ενημερωτικό σχόλιο για το ατόπημα της ύβρεως… Έμπαιναν και τα πνευματικά δικαιώματα στη μέση και με τα μέσα που έχετε στους κύκλους της κολάσεως, φοβήθηκα μη βρεθώ με κάνα εξώδικο από το συνήγορο του Διαβόλου.
Ευχαριστώ εκ βάθος καρδίας που φροντίσατε να συμπεριληφθώ στου κάτω κόσμου τα λουτρά.
Εάν η κόλασις είναι εύγευστη σούπα, τα μεζεδάκια θα ‘στε εσείς.

Θέλω να σας συγχαρώ για τη σύνθεσή σας που προορίζονταν για την τελετή αφής. Εξαιρετική! Παραπάνω από σωστή! Εξαιρετική!


@Ρω / Κύριε Ρω,
σας παρακαλώ. Με παραπέμπετε σε ένα σχόλιο που άφησα πριν δυόμισι χρόνια στο μπλογκ μιας κοπέλας που δεν έχω γνωρίσει ποτέ. Ένα αόριστο σχόλιο σε ένα αόριστο post. Αοριστολογώ μπλογκάροντας. Δεν γνωρίζω προσωπικά ζητήματα, ούτε επιθυμώ να μάθω. Εσείς θίγεται την κοπέλα, την οικογένειά της, τον περίγυρό της και το σπουδαιότερο όλων, της στερείτε το δικαίωμα της ανωνυμίας στο μπλόγκινγκ.
Έχω κατανόηση, συμπόνια και καλές προθέσεις για όλα και για όλους, αλλά θέλω κι εσείς να κρατάτε μια ευπρεπή συμπεριφορά. Το μαγαζί δεν έχει κανονισμούς λειτουργίας. Μην με αναγκάζετε να λογοκρίνω σχόλια. Δεν είμαι τέτοιος τύπος.

@Kuk / Εννοείς το Sraosha (:
Ε ναι, αυτός είναι προ πολλού αφορισμένος.
Όλοι της γης οι κολασμένοι στο δίκτυο αναζητούμε τα δίκια μας.
‘Θεό και γείτονα!’, που ‘λεγε κι η γιαγιά μου.    



12:35 AM

This comment has been removed by a blog administrator.    



» Post a Comment