<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d7758679\x26blogName\x3disms+end+schisms\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dSILVER\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://qarcq.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_US\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://qarcq.blogspot.com/\x26vt\x3d8200749065121182551', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

isms end schisms

η ζωή, το σύμπαν & τα πάντα με δανεική ψηφιακή

μπλοΓκ

H ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ γνωστοποιεί τον κανονισμό που διέπει το μπλογκ στο Bitch-Volley.


ΟΡΙΣΜΟΣ

Μπλογκ είναι η ενέργεια των αθλητών κοντά στο φιλέ να εμποδίσουν να περάσει η μπάλα που έρχεται από την αντίπαλη ομάδα τοποθετώντας τα χέρια τους ψηλότερα από την κορυφή του φιλέ.
( Δηλαδή κάτι σαν μία μορφή αντίστασης-αντίδρασης. Είτε προς τα εξωτερικά ερεθίσματα, είτε προς την εσωστρέφεια του ιδίου του μπλόγκερ.)


ΚΤΥΠΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΠΛΟΓΚΕΡ

Το πρώτο χτύπημα μετά το μπλογκ μπορεί να γίνει από οποιονδήποτε παίκτη ακόμη και αυτόν που ακούμπησε τη μπάλα στο μπλογκ.
( Ελευθερία στην ανάρτηση ποστ και σχολίων από οποιονδήποτε. )


ΜΠΛΟΓΚ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ

Στο μπλογκ, ο αθλητής μπορεί να τοποθετήσει τα χέρια του και τους βραχίονές του πέραν του φιλέ με την προϋπόθεση ότι αυτή η ενέργεια δεν εμποδίζει το παίξιμο της αντίπαλης ομάδας.
( Τα κουλά σου και οι απόψεις σου σταματάνε εκεί που ξεκινούν τα κουλά και οι απόψεις του άλλου. Ισχύει και δια τη χείρα του νόμου).
Όμως, δεν επιτρέπεται να έλθει σε επαφή με την μπάλα πέρα από το φιλέ, έως ότου κάποιος αντίπαλος έχει πραγματοποιήσει ένα επιθετικό χτύπημα.
( Δεν επιβάλεις λογοκρισία σε μπλογκ, πρωτού καταφερθεί εναντίον σου. Επίσης δεν καταφέρεσαι εναντίον κάποιου στο μπλογκ του, εάν εκείνος δεν έχει προηγηθεί. Δηλαδή, δεν μπαίνεις στο σπίτι του άλλου και τον βρίζεις. )


ΕΠΑΦΗ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ

Η επαφή στο μπλογκ μετράει σαν χτύπημα της ομάδας.
( Αυτή η παράγραφος μάλλον αναφέρεται στη δυναμική των σχολίων, αλλά εγώ εκλαμβάνω κεκαλυμμένες ρυθμίσεις σεξουαλικής αγωγής.)
Η ομάδα που κάνει μπλογκ έχει μόνο δύο κτυπήματα μετά την επαφή στο μπλογκ.
( Μaximum 2 spanks after every sexual intercourse. Unlimited during the intercourse. )

Διαδοχικές -γρήγορες και συνεχείς- επαφές μπορούν να γίνουν από έναν ή περισσότερους μπλογκέρ με την προϋπόθεση ότι οι επαφές πραγματοποιούνται κατά την διάρκεια μιας ενέργειας.
( εεε…Monogamy and blogging, not necessarily the same sport ? )
Αυτές οι επαφές μετριούνται σαν μια επαφή.
( Α, εντάξει! Αναφέρεται σε συλλογικές δράσεις, σαν τη σιωπηλή διαμαρτυρία κατά των πυρκαγιών. )

Αυτές οι επαφές μπορούν να γίνουν με οποιοδήποτε μέρος του σώματος.
( …μέρος του ετερογενούς και ωστόσο συμπαγούς ‘σώματος των μπλόγκερ’. Ή αυτό ή ότι τέλος πάντων δεν πηδιόμαστε από τα PC μας, αλλά με τους γνωστούς τρόπους κάνοντας χρήση της περισσής φαντασίας μας. )


ΣΦΑΛΜΑΤΑ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ

Ο μπλογκέρ ακουμπά την μπάλα στο χώρο των αντιπάλων είτε πριν είτε ταυτόχρονα με το επιθετικό χτύπημα του αντιπάλου -καν. 18.3-.
( Λογοκρισία - Φίμωσις μπλογκ. Αδικαιολόγητη -χωρίς προηγούμενο- εξύβρισις. )

Ενας παίκτης μπλογκάρει την μπάλα στον χώρο των αντιπάλων έξω από την αντέννα.
( Οι διαφορές λύνονται εντός των μπλογκ - όχι εντός δικαστικών αιθουσών ή έξω απ΄ το σαλούν. )

Ενας παίκτης κάνει μπλογκ στο σέρβις των αντιπάλων.
( Μπλογκ που εξυπηρετεί συμφέροντα τρίτων. )

Η μπάλα βγαίνει «έξω» μετά το μπλογκ.
( Το μπλόγκ ‘χάνει’ τη μπάλα )




« Home | Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »

» Post a Comment