<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d7758679\x26blogName\x3disms+end+schisms\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dSILVER\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://qarcq.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_US\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://qarcq.blogspot.com/\x26vt\x3d8200749065121182551', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

isms end schisms

η ζωή, το σύμπαν & τα πάντα με δανεική ψηφιακή

Debate with myself

This is surreal...














*
Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ: Εμείς λέμε όχι αλλαγή ορίου ηλικίας.

Μ. ΧΟΥΚΛΗ: Ο χρόνος έχει τελειώσει κ. Πρόεδρε.

Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ: Ναι, θα ζητήσω όμως να έχετε μπροστά και τον ....

Μ. ΧΟΥΚΛΗ: Υπάρχει η φωτεινή προειδοποίηση δέκα δευτερόλεπτα πριν.

Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ: Να έχετε μπροστά και την ώρα γιατί δεν φαίνεται από εδώ. Δεν βλέπω την ώρα.

Μ. ΧΟΥΚΛΗ: Υπάρχει μόνιμα το χρονόμετρο.

Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ: Ναι, δεν το βλέπω εδώ.

Μ. ΧΟΥΚΛΗ: Παρακαλώ μπορούμε να έχουμε μόνιμα το χρονόμετρο ζητούν οι πολιτικοί αρχηγοί. Επανέρχεται ο κ. Χατζηνικολάου με διευκρινιστική ερώτηση.

Ν. ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ: Άκουσα πολύ κριτική για τη Νέα Δημοκρατία.

Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ: Με συγχωρείτε, δεν υπάρχει χρονόμετρο.

Μ. ΧΟΥΚΛΗ: Υπάρχει χρονόμετρο και στα τελευταία 10 δευτερόλεπτα εμφανίζεται η αντίστροφη μέτρηση.

Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ: Και η κα Παπαρήγα λέει ότι δεν υπάρχει χρονόμετρο.

(QarcQ: Eάν δεν πιστεύετε εμένα, ρωτήστε έναν άνθρωπο με αντίληψη, εγκυρότητα και αξιοπιστία λόγου. Και η κα Παπαρήγα λέει ότι δεν υπάρχει χρονόμετρο.)

Μ. ΧΟΥΚΛΗ: Εμφανίζεται στην αρχή ο χρόνος 90 δευτερόλεπτα που έχετε όλοι.

Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ: Κυρία Χούκλη δεν φαίνεται.

Μ. ΧΟΥΚΛΗ: Έχετε δίκιο. Στα 10 δευτερόλεπτα ανάβει η φωτεινή προειδοποίηση και αρχίζει να μετράει αντίστροφα. Ωστόσο αν μπορούμε παρακαλώ να έχουμε απ’ την αρχή το χρονόμετρο, γιατί αυτό ζητούν οι πολιτικοί αρχηγοί.

Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ: Δεν είναι εμφανές. Και δεν μας βοηθάει. Δεν φαίνεται.

Μ. ΧΟΥΚΛΗ: Παρακαλούμε να υπάρχει απ’ την αρχή.

Ν. ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ: Πρέπει να υπάρχει στις οθόνες.

Μ. ΧΟΥΚΛΗ: Να υπάρχει συνεχώς το χρονόμετρο, να παρακολουθούν την αντίστροφη μέτρηση και βεβαίως να υπάρχει πάντοτε η... Θα γίνει.

*

Α. ΛΙΑΤΣΟΣ: Κύριε Πρόεδρε, τον τελευταίο καιρό σας βλέπω εξαιρετικά οργισμένο. Σας βλέπω να καταγγέλλετε τους πάντες και τα πάντα. Μιλάτε για ανίκανη κυβέρνηση, μιλάτε για ανίκανη αξιωματική αντιπολίτευση. Μου δίνετε την ιδέα, ότι δεν σας αρέσει τίποτα σ’ αυτό τον τόπο, δεν σας αρέσει τίποτα στην Ελλάδα.

Θέλω να σας ρωτήσω για το θέμα της υγείας. Αν είχατε τη δυνατότητα τι μέτρα θα παίρνατε για μία καλύτερη υγεία στην Ελλάδα; Θα καταργούσατε τα ιδιωτικά νοσοκομεία; Το ΙΚΑ θα το βάζατε στο Εθνικό Σύστημα Υγείας; Πού θα βρίσκατε τα χρήματα, πού θα βρίσκατε τους πόρους;

Α. ΑΛΑΒΑΝΟΣ (εκ στόματος QarcqQ): Μας έχω παίξει στην bwin κ.Λιάτσο. Κάντε μας κυβέρνηση και η χώρα αυτή θα δέχεται οικονομικούς μετανάστες από το Λουξεμβούργο.

*

Α. ΛΙΑΤΣΟΣ: Κύριε Πρόεδρε, μου είστε πάρα πολύ συμπαθής. Είστε ένας προοδευτικός άνθρωπος. Πριν από έναν μήνα όμως κόντεψα να πάθω εγκεφαλικό και σας το λέω ειλικρινά, όταν σας άκουσα μέσα στη Βουλή να αποκαλείτε τον Πρωθυπουργό «νονό». Και θέλω σας ρωτήσω ευθέως, αυτό τον πολιτικό πολιτισμό θέλει να φέρει ο Συνασπισμός στην ελληνική κοινωνία με τη δική σας ηγεσία;

Μ. ΧΟΥΚΛΗ: Κύριε Λιάτσο, σας ζητώ συγνώμη, αλλά πρέπει να διευκρινίσω ότι είμαστε στη θεματική «Κοινωνική Πολιτική - Υγεία - Πρόνοια».

Α. ΛΙΑΤΣΟΣ: Παρακαλώ, είναι συναφές το θέμα.

Μ. ΧΟΥΚΛΗ: Το ερώτημα έτσι όπως το θέτετε;

(QarcQ: Ναι ρε Χούκλη. Έτσι όπως το θέτουμε. Τι σκάλωμα τρως εσύ τώρα; Δεν εμπίπτει το εγκεφαλικό στην κατηγορία Υγεία – Πρόνοια; Άντε, για να μην αναφωνήσει ο κ. Λiάτσος κανένα ‘Ω θεέ μου!’ και μεταφέρει το ίδιο ερώτημα ακαριαία και στην κατηγορία παιδεία, στα ζητήματα εθνικής παιδείας και θρησκευμάτων. Λέγε αγόρι μου. Ρώτα εσύ τα δικά σου…)

Α. ΛΙΑΤΣΟΣ: Θα ήθελα κα Χούκλη να δώσετε το δικαίωμα στον Πρόεδρο του Συνασπισμού να απαντήσει.

(QarcQ: Ναι να απαντήσει. Α-πα-ντα, α-πα-ντα!)

Μ. ΧΟΥΚΛΗ: Βεβαίως και το έχει.

Α. ΑΛΑΒΑΝΟΣ: Κατ’ αρχήν να εκφράσω τη χαρά μου που δεν πάθατε εγκεφαλικό και είστε εδώ πέρα. Το πρώτο θέμα.

Α. ΛΙΑΤΣΟΣ: Σας ευχαριστώ πολύ. Να είστε καλά.

(QarcQ: Εγώ πάλι, εάν συνεχιστεί αυτό, δεν το γλιτώνω το επεισόδιο.)

*

---Ατακάρα-τζαφερης---

Ο. ΤΡΕΜΗ: Είναι πολύ ενδιαφέρον αυτό που λέτε κύριε Πρόεδρε, μου λέτε "δεν υπάρχει σύνταξη στα πενήντα, είναι ένα πράγμα ουτοπικό και ανέφικτο". Πρέπει να εξετάσουμε το ενδεχόμενο σύνταξης πάνω από τα 65; Με δεδομένο ότι υπάρχουν και σενάρια μη αυτοδυναμίας. Εσείς θα μετείχατε ή θα στηρίζατε μία κυβέρνηση η οποία θα έπαιρνε τέτοια μέτρα, αύξησης δηλαδή ορίων ηλικίας στη συνταξιοδότηση και μείωσης συντάξεων;

Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ: Κοιτάξτε, το σύστημα αυτό είναι εβδομήντα ετών, από την εποχή του Μεταξά. Πρέπει να το βγάλουμε στη σύνταξη. Εμείς μιλάμε για έναν ενιαίο φορέα, για όλους τους Έλληνες.
Ξέρετε, η σπλήνα και του συνταξιούχου αγρότη και του συνταξιούχου διοικητή μιας τράπεζας, πονάει το ίδιο.

*

Σε ερώτηση του ‘Έθνους’ να σχολιάσει τη συγκυρία επιστροφής από την JP Morgan των χρημάτων από το ‘αμαρτωλό’ ομόλογο στα Ταμεία
Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ: Αυτή την περίοδο δύο έχουν επιστρέψει χρήματα, οι τσιγγάνοι με αξιοπρέπεια και η JP Morgan με γυφτιά.
« Home | Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »

4:23 PM

:)))    



» Post a Comment